Familie Oudsen: al 4 generaties op de kermis

Al vier generaties, ondertussen al zo’n honderd jaar lang, bezoeken wij met onze attracties kermissen in binnen en buitenland. Het begon allemaal met het exploiteren door mijn grootvader van een Racebaan, een schommel alsmede een Draaimolen. Ook zijn zoon, mijn vader, bezocht met deze Racebaan kermissen doch veranderde van genre en ruilde in een later stadium de Racebaan in voor Grijpkranen waarmee van grootvermaak werd overgestapt op de categorie oefeningspelen.

Als zijn zoon ben ik daar zelf mee verder gegaan. Met het verstrijken van de tijd werd eveneens een Rotalet aangeschaft. Met beide zaken succesvol “aan de weg timmerend” maakte het voor het bedrijf mogelijk verder door te groeien. Dit alles resulteerde in alweer een uitbreiding. Een kamelenderby werd aan het assortiment toegevoegd, gevolgd door nog enkele spelautomaten.

Vanuit inzicht en met durf exploiterend werd in het jaar 2008 de heugelijke mijlpaal bereikt van 50 jaar Grijpkranenexploitatie.

Inmiddels is ook mijn zoon als kermisexploitant actief. Reizend met de Kamelenderby exploiteert ook hij met de overtuiging, passie en overgave die kenmerkend is voor de wijze waarop wij al zo’n honderd jaar gewend zijn het publiek van vermaak te voorzien.